NO HO PERMETES, ACTUA!
La seua mare va publicar un vídeo en que ell, entre llàgrimes, es preguntava quin era l'objectiu de fer-li mal i provocar-li sofriment.
Gràcies a aquesta acció, el seu cas ha sigut conegut per tot el món, ja que va eixir en les notícies de molts països.
Aquesta és una cosa realment trista, però l'emissió de vídeos com aquestos podrien ser vàlids, desde el meu punt de vista, per a conscienciar a les persones, però sobretot als xiquets i adolescents, de com se senten les persones que ho patixen.
Frases com: ¿Por qué intimidan?, ¿Por qué se alegran de ser malos con personas inocentes?, demostren a la perfecció el patiment d'un xiquet a l'escola. Els seus companys ho discriminen dient-li que és lleig, que té un nas gran o que no té amics.
I ÉS QUE, COM ES POT SENTIR UNA PERSONA QUE EL SEU DIA A DIA ÉS AIXÌ?
Anar a l'escola hauria de ser, per a tots els xiquets, una acció agradable i motivadora, però en cap cas deuria de ser una cosa desagradable.
Aquesta és una tasca, en part, dels docents i futurs docents. Cal aconseguir que l'escola siga un lloc divertit, un espai més de vida per als xiquets, en que disfruten i no patisquen com Keaton James o molts més nens que han sigut víctimes també, perquè tots som IGUALS i ningú pot ser discriminat per la seua aparença física.. NO AL BULLYING!
Ací vos deixe el vídeo del xiquet.
Per a poder animar al xiquet després d'aquesta situació tan greu per a ell, molts famosos han mostrat el seu suport per les xarxes socials convidant-lo a estrenes de pel·lícules o moltes coses més!
Al meu entendre, que un testimoni sobre el bullying s'haja fet tan viral, planteja el dubte de si és efectiu per a que augmenten les denúncies d'aquestes situacions.
És important crear consciència col·lectiva i fer una visió del problema que patixen molts xiquets i xiquetes dia a dia i que pot tindre greus conseqüències en els seus futurs.
És important crear consciència col·lectiva i fer una visió del problema que patixen molts xiquets i xiquetes dia a dia i que pot tindre greus conseqüències en els seus futurs.
Per a que hi hagen menys casos de bullying s'hauria d'intervenir des del primer moment i implicar-se en les situacions.
A més, entre els xiquets s'ha de fomentar el comportament i el respecte mutu, però sobretot, crear empatia.
STOP BULLYING!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada