diumenge, 15 d’octubre del 2017

UNA NOVA SETMANA COMENÇA

QUINTA SETMANA

   DIA 10/10/2017

TÈCNICA PHILIPS 66

¡Ja fa un mes de l'inici del curs!
Durant aquest temps hem demostrat la confiança que hem adquirit amb el professorat i amb els nostres companys. Tot açó fa que l'ambient de classe siga més dinàmic.

Per iniciar la classe de hui, el nostre company Carles ha posat un vídeo que havia trobat mentres buscava informació per al seu blog de DIDÀCTICA GENERAL.
Aquest vídeo posava a entre dir l'educació tradicional amb l'actual. A pesar de que nosaltres pensem que l'educació a canviat prou, NO ÉS AIXÍ.
Ha canviat el respecte cap a l'ensenyança, ja que antigament tot aquell que increpava al professor era représ amb alguna evidència de cara als seus companys o bé amb una "colleja". A dia de hui, no hi ha cap respecte a la figura del professorat.
En canvi, el mètode de l'ensenyança segueix igual, perquè els mètodes que s'han desenvolupat continuen sent igual d'ineficaços que en aquell temps, ja que la metodologia de les classes no ha variat. La conseqüència d'açò es veu reflectida en els resultats acadèmics dels estudiants.

Després d'haver vist el vídeo i comentar-ho hem començat amb la classe. Hui Carles, el professor, ha proposat diversos temes que hem tractat a través de la tècnica PHILIPS 66. Una tècnica de dinàmica de grups de 6 persones que consistix en discutir durant 6 minuts un tema i arribar a una conclusió.

El primer tema a tractar ha sigut el CURRÍCULUM dels estudiants. Havíem de traure les coses que des del nostre punt de vista eren especialment crucials per a la vida dels xiquets.
En el meu grup hem tret les següents:
  • Valors.
  • Matemàtiques bàsiques (suma, resta, divisió, multiplicació).
  • Més creativitat en les assignatures.
  • Inculcar més la cultura de la societat.
  • Música i art per a desenvolupar la creativitat dels xiquets.
  • Assignatures més dinàmiques i pràctiques.
A continuació, cada grup ha llegit les seues a la resta de la classe i hem anat recopilant diferents pensaments per arribar a la conclusió de QUINES SÓN LES COSES ESSENCIALS QUE DEU SABER UN XIQUET DE PRIMÀRIA PER AL SEU DESENVOLUPAMENT COM A PERSONA, ja que durant l'etapa escolar s'aprenen moltíssimes coses que no tenen sentit en la nostra educació.



   DIA 12/10/2017


Aquest dia no va haver-hi classe perquè era la festa Nacional de la Hispanitat.

El 12 d'Octubre simbolitza el dia en que Espanya, a punt de concloure un procés de construcció de l'Estat a partir de la nostra pluralitat cultural i política i la integració dels regnes d'Espanya en una mateixa monarquia, inicia un període de projecció lingüística i cultural més enllà dels límits europeus.

Aquesta  celebració inclou tradicionalment una desfilada militar a la qual assistix la família reial, el president del Govern i altres alts representants de tots els poders de l'Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES