dilluns, 2 d’octubre del 2017

NO AL SISTEMA EDUCATIU TRADICIONAL

Aquest video ens mostra el vertader paper de l'escola en la actualitat. És curiós la manera en qué critica al sistema educatiu... ESTEU D'ACORD?




El vídeo compara l'escola tradicional i l'actual, amb l'escola que deuria de ser. Critica la competitivitat i l’individualitat que se l'inculca als xiquets per a ser els millors i aconseguir un bon treball en el futur.
També posa entre dit la quantitat d'alumnes que hi ha en una mateixa classe. És una gran quantitat de xiquets. A més, diu que el fet d'alçar les mans o d'ordenar-los de tal manera, és per a preparar-los de cara al treball que puguen arribar a aconseguir.
D'altra banda, comenta com deuria de ser l'educació i el tipus de gent que es busca hui en dia: “necessitem gent que pense de forma creativa, innovadora, critica e independent, amb l'habilitat de conectar”. Es considera important que els professors tinguen un gran handicap amb els xiquets, ja que cadascú té una forma de ser, una fortalesa diferent, una carència...
El professorat deuria d'estar igual de valorat que els metges perquè un gran professor pot arribar sentimentalment a un xiquet i traure'ls cap endavant. A més d'açò, també jutja els test que s'utilitzen per avaluar als xiquets que NO deuria de ser així.

Finalment, engrandeix l'educació de Finlandia: el seus dies lectius són més curts, no hi ha deures, els ensenyen a crear col·laboració en compte de competició, salaris decents... aquestes són les característiques que els ha portat a ser el país amb el millor rendiment escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES