dimarts, 14 de novembre del 2017

UN DE CADA QUATRE JOVES VEU "NORMAL" LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE'

'UN DE CADA QUATRE JOVES VEU "NORMAL" LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE EN LA PARELLA'


Em pareix molt interessant comentar aquesta notícia ja que justament hem comentat a classe el tema de la 'violència de gènere'.

Amb aquest titular hem alçat avui, 14 de novembre de 2017, i sí, subratlle la data perquè sembla mentida que estiguem en ple segle XXI. 

Segons el diari el País, més del 20% d'espanyols de 15 a 29 anys considera que la violència masclista és un tema 'polititzat que s'exagera molt'

I aquesta afirmació la fan quan a Espanya han mort més de 900 dones en 15 anys a mans de les seves parelles. I sí, el seguim permetent i deixant passar.

A més, el 30% assenyala que aquest tipus de violència ha augmentat "per culpa" de la població immigrant i gairebé un 7% creu que és "inevitable" i que, encara que estigui malament, "sempre ha existit".

Fins a quan anem a permetre això? Les dones sempre hem tingut dificultats per adaptar-nos a un món 'masclista' y seguim tenint-les: rebíem salaris inferiors i els seguim rebent, per desgràcia. Ens veuen inferiors, amb menys capacitats que els homes i, a més, més febles.

I es creuen que tenen el poder de fer amb nosaltres el que els vinga en gana. ¿DE VERITAT HEM D'AGUANTAR AIXÒ? JA ESTÀ BÉ.

Tota aquesta situació l'estem vivint per no inculcar als joves una educació adequada basada en la igualtat de gènere i el respecte, no tot val. Els docents hem de treballar dur per inculcar-los els valors i l'educació adequada, ens veiem en l'obligació d'aportar el nostre granet d'arena, ja que hem de tenir en compte que aquests nens van a arribar a ser persones adultes.

A més, també hem de lluitar, famílies i docents, per intentar canviar la mentalitat d'aquests joves. NO, no és normal la violència masclista, 'jovenets'. NO, no és normal cap tipus de violència.

JA N'HI HA PROU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES