dilluns, 20 de novembre del 2017

DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA

'EL XIQUET HA DE DISFRUTAR DE TOTS ELS DRETS SENSE IMPORTAR EL SEU SEXE, NACIONALITAT, RELIGIÓ O IDIOMA'



Hui, 20 de novembre de 2017, és el dia de tots els xiquets i xiquetes del món. Un dia de celebració per tots els avanços aconseguits i dedicat, en especial, a conscienciar les persones de l'important que és treballar dia a dia pel benestar i desenvolupament de tots els xiquets i xiquetes. Aquest és un dels objectius que hem de complir nosaltres, ELS DOCENTS, que ens dediquem a millorar el seu futur i passem hores i hores al dia en ells, pero.. són les millors hores!

A més, aquest dia també ens recorda que tots els xiquets tenen dret a la salut, la protecció i L'EDUCACIÓ, perquè aquesta NO ÉS UN VALOR, ÉS UN DRET
Però a pesar d'això, 385 milions de xiquets viuen hui en la pobresa extrema, 264 milions no estan escolaritzats i 5,6 milions xiquets menors de cinc anys van morir l'any passat per causes que podien haver-se previngut. 
Doncs, enguany per a celebrar aquest día l'organització d'UNICEF ha convidat als xiquets de tot el món a que assumisquen un paper clau en qualsevol àmbit i a través d'aquest protagonsime, donar suport a la gran quantitat de menors que a dia de hui no poden anar a l'escola, tenen unes males condiciones de vida i, per desgràcia, estan desprotegits.


MARES I PARES, PROFESSORS, METGES, PROFESSIONALS DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ.. TOTS PODEM FER MOLT PER PROMOURE EL BENESTAR DE LA INFÀNCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES