dilluns, 11 de desembre del 2017

UNA SETMANA DIFERENT

'NO HI HA MILLOR EDUCADOR QUE EL CREU EN ELS SEUS ALUMNES'

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiem9tvEHHv-NNAPwlwEhYaOCxqcUSsfpx-8Vrk7iEHaQJdgDFbpaE7KRQ8wvkimOvlLsNFUCn01XqNxCI3I-_dWPNXfmAl2Wz-u2663Rl0OzNP-Lfsw3qfrc74eORAMxtruTkHqOrhP9i-/s1600/u.gif

TRETZENA SETMANA

BON DIA FUTURS I FUTURES DOCENTS!

   DIA 05/12/2017
La setmana passada va ser una mica curta a causa de dos festivitats molt importants a Espanya: el dimecres 6 de desembre va ser el dia de la Constitució i el divendres 8 de desembre va ser el dia de la Immaculada Concepció. A més, dijous teníem pont.

Doncs, al que anava. Com el dimarts no era festa sí que vam tindre classe de didàctica general com totes les setmanes del curs. 

Carles, el nostre professor, ens va deixar les dues hores de la sessió per a que poguérem avançar el treball de la unitat didàctica integrada, i així, amb la seua presència, poder resoldre els dubtes i els problemes que ens sorgisquen al realitzar-ho, ja que no és un treball fàcil, però és una cosa que ens servix realment en el nostre futur com a docents. 


I.. QUÈ ÉS REALMENT AÇÒ DE LA UNITAT DIDÀCTICA INTEGRADA?

Consta de la planificació de diferents activitats, escolars i extraescolars, que es relacionen amb les altres, durant dues setmanes per a qualsevol nivell d'infantil o primària.





En el nostre grup hem organitzat diferents activitats per a alumnes de 4º de primària. Totes són innovadores, ja que el que realment vol el nostre professor Carles és que isca de lo tradicional, perquè tambè hi ha educació fora dels llibres. 

En la seua realització hem trobat algunes dificultats com per exemple: calcular les hores de cadascuna. Encara que amb aquest tipus de projecte ens hem adonat de les hores que passen els mestres amb els xiquets i la gran quantitat d'activitats que es poden realitzar per a obrir el seu interés per l'escola

Per a finalitzar la classe, Carles ens va dir els continguts que anem a treballar la següent setmana: l’avaluació com a discussió principal i com hem d'exposar la unitat didàctica.




  DIA 07/12/2017
Aquest dia no vam tindre classe de didàctica general perquè teníem pont. Uns dies abans, tots pensàvem que hi havia classe però, per a SORPRESA nostra, ens van enviar un correu recordant a tota la comunitat universitària que, per acord de la Taula de Campus, la Facultat de Magisteri estaria tancada durant aquest dia amb motiu de la celebració del Patró de Campus. 

I fins ací aquesta setmana tant diferent de la resta!




FESTIVITAT DEL 6 DE DESEMBRE!
És festa el 6 de desembre perquè és el Dia de la Constitució. Es commemora la celebració del referèndum de 1978.
Un any en el que el mateix poble espanyol va aprovar, per majoria, la Constitució que està vigent en l'actualitat.
Durant aquesta jornada es celebren diversos relacionats amb tot això. 

FESTIVITAT DEL 8 DE DESEMBRE!
Durant aquest dia l'Església commemora el Naixement de la Mare de Déu. Encara que aquest dia no és del tot acertat.
Al meu entendre, el 8 de desembre és una festivitat religiosa, igual que moltes altres. En concret, és una festa clarament catòlica, la religió més practicada al nostre país.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES