dilluns, 27 de novembre del 2017

GRÀCIES MESTRES!

"SER MAESTRO ES: ENSEÑAR, INSTRUIR, GUIAR, INFLUENCIAR, ESTIMULAR, INSPIRAR"


Hui, dia 27 de novembre, és el dia del mestre en Espanya. Una fecha molt especial per a aquells que estimen el seu treball, i també per a nosaltres, els futurs mestres. Per tot això, volem dedicar una entrada del blog a aquest dia tan especial.

QUÈ ÉS EL DIA DEL MESTRE?

El Dia del mestre o Dia del Professor és una festivitat en que es commemora a les persones que fan de l'ensenyança el seu treball habitual, com a docents. 

Es celebra a Espanya el 27 de novembre, encara que el dia mundial suggerit per l'ONU és el 5 d'octubre.

           I AIXÒ PER QUÈ?

Al nostre país es va triar tal dia com hui en honor al patró dels professors: José de Calasanz (1956/57 - 1648) . Un sacerdot i pedagog espanyol que va fundar la primera escola cristiana popular d'Europa i va ser estendard dels docents que fan de la seua passió l'ensenyança.


REALMENT, QUINES QUALITATS ES NECESSITEN PER A SER MESTRE?
Aquest video ens mostra les necessitas per a ser mestre: tindre vocació, ser ment i també cor, i moltes més qualitats que podrás descubrir...


4 RAONS PER LES QUALS DONAR GRÀCIES ALS PROFESSORS EL DIA DEL MESTRE:

En l'actualitat, és més habitual sentir els xiquets i adolescents parlar dels seus professors i no dels seus mestres i, de fet, encara que ambdós termes puguen utilitzar-se com a sinònims, hi ha diverses connotacions que els fan diferents: Un professor és aquell titulat que ensenya una o diverses matèries i , en canvi, el mestre és la persona que, sense necessitat de comptar amb cap titulació, transmet ensenyances als seus alumnes a fi que puguen madurar i aprendre.

    1. ES PREOCUPEN PER TU

Ells es convertixen en guies i confidents. Independentment de tant que te agobien amb els deures i exàmens, els professors estàn sempre, per a aclarir els dubtes, posar-te una tireta o felicitar-te pel teu aniversari.

   2. RECONEIXEN LA IMPORTÀNCIA D'INNOVAR

Cada vegada són més els mestres que s'adapten als nous temps tecnològics per a millorar l'educació.

   3. UTILITZEN LES XARXES SOCIALS

Els docents de hui en dia es preocupen per conéixer les xarxes socials i estar al corrent de les coses que interessen als alumnes.

  4.PER LA SEUA INFINITA PACIÈNCIA

Saps com ha de ser portar una classe de 15 o 30 xiquets amb diferents necessitats? O amb adolescents que posen més atenció al mòbil que a la pissarra? Els professors haurien de cobrar molt més per la paciència infinita que tenen.

El mestre és una de les persones que més marquen les nostres vides, ja que la gran major part del dia ho passem junt amb ells, compartim espai de vida. A més, vivim moltíssimes experiències i successos i aprenem milers de coses bones per al nostre benestar.

Hauriem d'estar molt orgullosos d'aquells mestres que ens han encaminat des de ben xicotets a portar una vida millor i que han sabut guiar-nos i aconsejar-nos.

Gràcies a tots ells estem estudiant la carrera de la nostra vida, per a poder arribar a aconseguir el nostre SOMNI: Ser MESTRES.

         GRÀCIES PER LA VOSTRA TASCA, MESTRES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA DE LA SETMANA

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

LES NOSTRES ENTRADES